Bemutatkozunk

Játszóház vagyunk, a szó legszebb és legnemesebb értelmében. Különleges eszközöket fejlesztünk, melyekkel észrevétlenül tanuljuk egymást segíteni, másokat támogatni. Az ÖKO szerkezeteink mindegyike emberi erővel működik, így nélkülözhetetlen az összefogás.  Hiszünk a játékaink hasznosságában, hogy együtt többek vagyunk, mint külön-külön. A kezes-lábas játszóház mögött egy mérnök csapat áll, az ügyvezetést közel 50 fős önkéntes animátori csapat segíti. Olyan eszközöket, játékokat, programokat fejlesztünk, melyeket közösen, emberi erővel lehet használni. Küldetésünk fontos kiindulópontja a környezettudatosság, a mozgás és az összefogás. Kézzel-lábbal működtetett dolgaink a fenntarthatóságot szimbolizálják, az egyedi gépeink mindegyike speciális ’ÖKO’ berendezés. A roncstelepről megmentett kerékpárok, padlások mélyéről előkerülő kézi hajtányok egy gépműhelyben újjáélednek, új értelmet nyernek a kezünk által. Bringás flottánk világviszonylatban is egyedülálló, nagyon sokszínű. Szinte bármit meghajtunk biciklivel: esztergagépet, ugrálóvárat, generátort, felsorolni is nehéz mennyi eszközünk van már, fogalmunk sincs mennyi lesz még.

kezes-lábas promotion movie by favor of TELEKOM

Óriási mérföldkő a kezes-lábas játszóház életében, hogy a Magyar TELEKOM jóvoltából elkészült egy profi kampányfilm rólunk. Köszönetünket szeretnénk kifejezni mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a filmhez, hálával gondolunk Rátok:)

Közzétette: kezes-lábas játszóház – 2018. október 26., péntek

Gyakran halljuk, hogy gépeink ‘ördögtől valók‘, agyament szerkezetinket nem másoljuk, mind magunk találjuk ki és gyártjuk le, ez egyik legfőbb titkunk. Egyedülálló programjaink üde színfoltjai bármely rendezvénynek, legyen szó családi napról, csapatépítő tréningről, nyári táborról, konferenciáról vagy kiállításról. Nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra, a résztvevők visszajelzéseire és a piac igényeire, portfóliónk így folyamatosan bővül. Munkaállomásainkon fokozottan ügyelünk a résztvevők biztonságára, testi épségére. Eszközeink megalkotása során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy azokat mindenki biztonságosan és egyszerűen tudja használni. Képzett animátoraink segítenek az egyedi alkotások elkészítésében, bíztatják a résztvevőket a játékok során. Kreatív, rugalmas és sokszínű csapat áll mögöttünk, a rendezvényszervezésben szerzett több éves tapasztalatunkkal könnyedén alkalmazkodunk az Ügyfél igényeihez, mobilitásunknak az országhatár sem szab gátat.