Terméktámogatás

Játék flottánkból biztosan találunk olyat, amivel erősíthetjük BRAND-jét, hatékonyan támogatjuk termékeit, szolgáltatásait! Egyedi ajánlatunkat az ügyfél és a felkérés jellegéhez igazítjuk. Energia biciklink brendingelve a Budapest Bank WWF közös kampányában szerepelt:

Magyarország első zéró emissziós reklámfilmje

Ma ünnepeljük a Föld napját. 🌍Bolygónk természeti kincseinek éltetésén túl azonban ma már nem mehetünk el szó – és tettek – nélkül amellett, hogy ezek az értékek az emberi tevékenység miatt eltűntek vagy kritikus állapotba kerültek. Ehhez kapcsolódva hamarosan egy átfogó programot indítunk a környezeti fenntarthatóság jegyében. A program első részeként a napokban valósítottuk meg Magyarország első zéró emissziós mozireklám vetítését, mely filmet hamarosan itt is bemutatunk.

Közzétette: Budapest Bank – 2019. április 18., csütörtök

 

Eszközeink tömegeket vonzanak, látványos és szórakoztató játékokkal, kreatív alkotó állomásokkal színesítjük rendezvényét. Az Alföldi Tej trikolór színvilágát építettük be a Nemzeti vágta 2017 programba:

kezes-lábas: Magyar Tej Játszótér, Nemzeti Vágta 2017

Cégre szabott marketing megoldásokat kínálunk egy brand erősítésére, így volt ez a 2017-es Nemzeti Vágtán. A Magyar Tej színeit csempésztük bele alkotó állomásainkba, köszönjük az Alföldi Tej Kft-nek a lehetőséget.

Közzétette: kezes-lábas játszóház – 2017. október 28., szombat