Referenciáink

 

Vélemények rólunk:

Dr. Horváth Levente – fenntarthatósági szakértő – MAGYAR TELEKOM NYRT. Vállalati Fenntarthatósági Központ

A 2018-as DELFIN Díj odaítélésekor a Magyar Telekom szakmai zsűrije kimagasló értékelést adott a kezes-lábas játszóház innovatív eszközeiért. A Díj odaítélésekor nem csak az ötletes megoldásokat, hanem azok további pozitív hatásait is figyelembe vettük, hiszen mind a kivitelezés, mind a játékok bemutatása olyan fenntartható üzeneteket adnak át a használóknak, amelyek ebben a játékos formában érhetik el a legnagyobb hatást. A játékok magas színvonalú kialakítása és azok működtetése vezetett arra, hogy adjunk a kezes-lábas játszóháznak teret saját és partner rendezvényeinken is.
Hegedűs Judit – ápolási igazgató – Tábitha Gyermekhospice Ház:

A kezes-lábas játszóház nevét 2018 augusztusában hallottam először. Egy jótékonysági rendezvényt szerveztünk a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház csapatával. Olyan programot szerettünk volna nyújtani a minket támogatóknak, ami kicsit más, nem mindennapi élményt nyújt, amire sokáig emlékeznek majd.

Szabolcs, a kezes-lábas játszóház lelke rögtön igent mondott a felkérésünkre. Mondanom sem kell, hogy a rendezvény sikerében Nekik nagyon nagy szerep jutott. Játékaik elsőre meglepőek és viccesek; aki látja őket mindenképpen ki akarja majd próbálni, legyen az gyermek, vagy nagyon komoly felnőtt. Egy dologban vigyázni kell a játékaikkal : Függőséget okoznak. Könnyű a rabjává válni a játékoknak és nagyon hamar eljön az az idő is, amikor a rajongó tábor részévé válva, remegve várjuk a legújabb ötletet és a megvalósítást.

Környezetbarát, kreatív, mozgásra késztet, vidám percekkel ajándékoz meg és nem utolsó sorban egy nagyon nagylelkű csapat áll mögötte, akik örömmel segítenek ha egy jó ügy mellé kell állni.

A mi csapatunk, gondozott gyermekeink és családjaik mellettük állnak!

 

Reisinger Rita – rendezvényszervező – BÁTOR TÁBOR ALAPÍTVÁNY


A Bátor Tábor Alapítvány a kezes-lábas játszóházzal a 2018-as év során alakított ki szorosabb kapcsolatot, így lassan egy éves közös munka áll a hátunk mögött, tele csodás rendezvényekkel. Bíró Szabolcsot már régebb óta ismerjük, korábban is dolgoztunk már együtt, de amikor megtudtuk, hogy megálmodta és létrehozta ezt az innovatív, a maga nemében unikumnak nevezhető kis vállalkozást, – amely szerintünk nagyon is hiányzott a rendezvényes piacról – egyből megkerestük őt. Szabi kreativitása, hihetetlen munkabírása, fantasztikus tehetségének köszönhetően folyamatosan megújul a játék parkja, állandóan kísérletezik valami újdonsággal, amely rendszerint nagy sikert is arat a vendégek körében. Játékaival élmény játszani, de nem csak maga az élmény a fontos, hanem közben még edukál is, rengeteget lehet tanulni a játékokból, ha valaki veszi a fáradtságot és a játékon túl kicsit tanulmányozza is a szerkezeteket főleg manapság, amikor az életünknek ilyen mértékben szerves része az elektronika. Szerintem az iskolai fizika tanításban is nagy hasznát vennék ezeknek a játékoknak. A Kezes-Lábas Játszóháznak szerintünk az első és legfontosabb célja minél tartalmasabb és emlékezetesebb élmény szerzése, amelyet kiváltanak a játékosaikból, de ezen túl fontosnak tartják a környezetvédelmet, ezért tudatosak a gyártási/kivitelezési folyamataik során is. Igyekeznek újrahasznosítani az alapanyagokat, újra és újra felhasználni egy-egy játékhoz.

Mi hálásak vagyunk, hogy rendezvényeinken együtt szerezhetünk élményeket a vendégeinknek.

 

Csende Karolina – HR Manager – PoliFarbe Kft.

A Kezes-lábas játszóházzal 2018 júliusában volt alkalmam találkozni és együtt dolgozni. A cég munkatársai és családtagjaik számára szervezett Családi nap keretein belül volt lehetőségük a kollégáknak kipróbálni ezt az újszerű játékformát. Az újdonság erejével hatott, felkeltette a kicsik és nagyok érdeklődését. Változatosság és kreativitás jellemzi. Eszközeik segítségével a gyerekek mellett a felnőtteket is be lehetett vonni a játék és a verseny világába. A versenyzésen túl, külön öröm volt, hogy a képfestés során készült alkotásokat hazavihették magukkal a gyerekek. A személyzet, akik a játékokat működtették és felügyelték nagyon kedves és segítőkész volt. Öröm volt együtt dolgozni Velük.