ÖKO tábor

ÖKO Sommercamp 2019.

Az idén 2 turnusban összesen 36 gyermeket táboroztattunk a kecskeméti Mercedes-Benz gyár megbízásából. Köszönjük a felejthetetlen élményeket, jövőre veletek ugyanitt:)

Közzétette: kezes-lábas játszóház – 2019. augusztus 12., hétfő

Mercedes-Benz ÖKO Tábor 2018.

Ilyen volt a tavalyi ÖKO táborunk, az idén már két turnus is indul. Megkezdjük a szabad helyek feltöltését, írj és írjuk a részleteket! klj@klj.hu Időpont: 2019. július 29 – augusztus 2 valamint augusztus 5 – augusztus 9.

Közzétette: kezes-lábas játszóház – 2019. június 15., szombat

A kezes-lábas ÖKO tábor különlegessége, hogy a 9-14 év közötti gyerekekből álló csapatot öt napra kiszakítjuk az elektromos áram adta komfortból. Hétfőtől péntekig egymást segítve alkotnak, játszanak, tanulnak egy csodaszép erdei környezetben a Börzsöny lábánál. A tábor kezes-lábas eszközökre és módszertanokra épül, rengeteg aktivitással, kalanddal. A helyszínen másoktól különálló épületben és területen vagyunk, saját közösségi térrel, teljesen felszerelt konyhával, valamint 5 db 6 személyes ultramodern szobával. Minden nap más programmal várjuk a gyerekeket, figyelembe véve az énidejük és az összekovácsolódásuk fontosságát.