OFFICE RACE – autóépítés és verseny

A csapatok egy működőképes, a maga nemében egyedülálló, önjáró szerkezetet kell megalkossanak. A gyakorlat remekül fejleszti az együttműködési képességet, a csoporton belüli kommunikációt, hiszen az építés nehézségeit csak összefogással lehet leküzdeni. A három órás program jó döntés egy nehéz időszak levezetésére, vagy a workshop oldására. 12 szettünk lehetővé teszi akár 120 fős csapat játékát.

Office Race by kezes-lábas

Our recumbent bikes in work. Good idea for teambuilding!

Közzétette: kezes-lábas játszóház – 2018. január 30., kedd

A program során minden résztvevő megtalálja a szerepét, hiszen az építés mellett számos feladatot meg kell oldani a versenyig. A csapatarculat megtervezése és kidolgozása kiváló lehetőséget biztosít a kreatív fantáziák szabad szárnyalására, így a humor és a nevetés garantált része a programnak. Az autoshowban minden csapat bemutatkozik: őrületes előadások, jelmezek és attrakciók színesítik a játékot. A műsor végeztével jöhetnek a futamok, melyben a felnőttek gyermekké válnak, a verseny valódi és önfeledt szórakozást kínál. A pálya egyenes és kacskaringós szakaszokból áll, mindenki letesztelheti vezetői tudását. Az összeépített autókat további csapatfeladatokra is ki lehet használni, ahol az ügyesség és az összefogás nélkülözhetetlen. A győzelem gyakran minimális különbségeken múlik, így csapatok valamennyi programelemre motiváltak.

A játék energetizáló jellegéből adódóan kiválóan alkalmas stresszes helyzetek azonnali feloldására anélkül, hogy el kéne hagyni az irodaházat. Ez azt jelenti, hogy a háromórás játékot akár házhoz is visszük, így nem szükséges a csapatot kimozdítani, külön tréningnapot szervezni.

race03

race06 ok