BTK – biciklivel töltött kolbász

Különleges csapatépítő programunk sikere garantált, hiszen a munkatársak azon túl, hogy feltöltődnek jól is laknak, sőt a szeretteik részére is jut a finom falatokból, mindenki kóstolóval térhet haza. A tréningpiacon egyedülálló, innovatív tréninggyakorlatban egymás segítségével készítenek a résztvevők sütni való kolbászt, a hentesipari gépek különlegessége, hogy biciklivel működnek. A helyszíni spinning edzés jó módszer a kalóriák előzetes égetésére, tökéletes win-win helyzet. A program egyben remek CSR lehetőség, a kolbászmennyiség egy részét felfüstölés után eljuttatjuk a csapat által megnevezett Civil szervezet, vagy rászoruló család számára.

https://www.facebook.com/www.klj.hu/videos/2114696515277188/

 

Programkezdéskor felhívjuk a figyelmet a biztonsági szabályokra, védőfelszereléseket adunk és átbeszéljük a teendőket. A hús és a zsiradék felszeletelésével párhuzamosan indulhat a darálás, ehhez fel kell pattanni a bringára. A csapattagok egymást váltják a nyeregben, így senkinek sem lesz fárasztó. A szerkezet könnyű áttételezése miatt a tekerés könnyed, hölgyek számára sem megerőltető. A fűszermesterek feladata lesz, hogy a húsmennyiség függvényében kimérjék az adagokat, a felelősségteljes munkához grammos mérleget és fokhagymát biztosítunk. Nagy figyelmet fordítunk a tiszta, minőségi alapanyagokra, a borsot és a köményt a helyszínen őröljük, így garantáltan csak az lesz a kolbászban, ami természetes és friss. A következő fázis a pép homogenizálása, az összegyúrásban mindenki részt vehet. Gyömöszölő és dagasztó mozdulatokkal egységesítjük az ízeket, aminek a végén jöhet a kóstolás, illetve egy kupica pálinka. Ha a remekmű már töltésre kész, ismét fel kell ülni a nyeregre, a bicikli hajtású kolbásztöltő gép igazi kuriózum, nincs belőle több a világon. Dupla lassító áttételnek köszönhetően könnyen halad a fogasléc, a tiszta bélbe töltött kolbász gyakorlatilag kész. Ha nagyobb létszámú a csapat, vagy kiadósabb mennyiséget szeretnének, akkor kézi hajtású eszközöket is biztosítunk, így szaporább a munka. Olyan helyszínt javaslunk, ahol a program végén a meg lehet sütni, így a tesztelés azon nyomban megtörténik. A közös lakoma végén mindenki vihet magával kóstolót a szerettei számára. A tréninget karitatív célokra is fel lehet használni, felfüstölés után eljuttatjuk rászorulók részére.